Invent

Balanç positiu de Barcelona Oberta en la primera setmana de rebaixes


La primera setmana de rebaixes que es compleix suposa un balanç positiu en les vendes dels eixos comercials turístics de Barcelona.

Han estat diversos els factors que han influït molt positivament en un primer balanç positiu de rebaixes.

En primer lloc, aquest any s’ha iniciat en cap de setmana (dia 1 divendres, dia 3 obert diumenge) i això ha afavorit l’afluència de compradors de cap de setmana al centre de la ciutat. A més el fet que el temps fos nuvolós ha afavorit que els compradors triessin anar de compres en lloc d’anar a la platja.

En segon lloc, la campanya turística està assolint nous rècords a la ciutat de Barcelona cosa que suma el turisme vacacional al turisme de shopping, ja molt consolidat a la nostra ciutat. El nombre de compradors turistes ha estat important donada la potent oferta que presenten les rebaixes a la ciutat de Barcelona.

En tercer lloc, la temporada de primavera estiu ha estat una mica continguda des del punt de vista del comprador. Impactes externs com la incertesa de la situació política que arrosseguem tot l’any, les eleccions, el Brexit, etc., creen un efecte més aviat conservador en el comprador, fent que els operadors, siguin petits establiments locals o cadenes globals, impulsin la campanya de rebaixes amb descomptes que van del 30% al 60% depenent del sector.

Tot i l’avançament de rebaixes que ara permet la llei espanyola, l’efecte rebaixes ha tingut la seva força amb el tret de sortida de la majoria del sector concentrada el dia 1 de juliol. Des de Barcelona Oberta s’aposta pel manteniment de l’1 de juliol com a data de sortida de rebaixes i es demana una major coordinació tant per part de totes les associacions comercials com per part de les administracions locals i autonòmiques en les seves polítiques de promoció comercial a fi de transmetre un missatge clar al consumidor sobre l’inici d’aquest tradicional període de descomptes.

Més sobre Barcelona Oberta
Barcelona Oberta és la unió d’eixos comercials que comparteixen una visió del paper econòmic i social del comerç de proximitat del centre de la ciutat i representen el ‘turisme de compres’.

Comments are closed.

  • RT : Donde dije "digo", digo "Donald". ,
  • RT : Facebook patenta sistemas para deducir dónde estás o con quien a partir de las taras o el polvo en la lente de tu móvil. Su…,
  • RT : Bueno chic! Afrontaba este con mucha ilusión y mucha fuerza ! Todo el año preparando a fondo, pero la suerte…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top