Invent

Comertia ha obert aquest mes de març 5 nous establiments i 1 botiga online


En el que portem d’any, les cadenes de retail Comertia han obert 18 punts de venda (17 físics i 1 botiga online) principalment a Catalunya i a la resta de territori nacional.

Les cadenes de Comertia Change of Scandinavia (1), Tea Shop (1), Tu Mueble (2), Miquel Alimentació (1) i Cóndor (botiga on line) han obert punts de venda el passat mes de març.

Change of Scandinavia i Miquel Alimentació han obert a Catalunya (Castelldefels i Tarragona, respectivament) i en format carrer. La insígnia Tu Mueble ha obert 2 punts de venda a centre comercial (San Fernando de Henares – Madrid i Baricentro), i Tea Shop s’ha estrenat al centre comercial Parque Corredor de Madrid. Per la seva banda, Cóndor ha obert botiga on line shop.condor.es

El 45% de les cadenes de Comertia estan distribuïdes en el territori català, el 45% a la resta d’Espanya, el 7% a la resta d’Europa i el 3% a la resta del món. Alguns països on ja tenen presència les marques de Comertia són Portugal, Xile, Turquia, Singapur, Estònia, Argentina i Rússia.

Comertia agrupa cinquanta set empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda, una facturació anual de 5.000M€, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

* * *

Nota: Les dades presentades són generals, si bé se succeeixen aquestes obertures amb tancaments d’establiments o trasllats a ubicacions comercials amb millors perspectives.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top