Invent

Comertia ha obert un total de 117 punts de venda el 2011


Les cadenes de retail Comertia han invertit en conjunt 17 milions d’euros en noves obertures al llarg de 2011.

Un 46% del total d’obertures realitzades l’any 2011 es va concentrar en els mesos de març, setembre i octubre, mentre que l’abril i l’agost van ser els mesos més fluixos per a l’expansió.

El 45% de les cadenes de Comertia estan distribuïdes en el territori català, el 45% a la resta d’Espanya, el 7% a la resta d’Europa i el 3% a la resta del món. Alguns països on ja tenen presència les marques de Comertia són Portugal, Xile, Turquia, Singapur, Estònia, Argentina i Rússia.

Segons l’Elisabet Vilalta, directora general de Comertia, «per algunes empreses associades, la venda a l’exterior està sent una bona solució per a combatre l’estancament del consum intern».

Comertia agrupa cinquanta vuit empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda, una facturació anual de 5.000M€ , i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

* * *

Nota: Les dades presentades són generals, si bé al llarg de l’any se succeeixen aquestes obertures amb tancaments d’establiments o trasllats a ubicacions comercials amb millors perspectives.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Who Is Who. Com el joc de taula. Conèixer l'altre. I fer networking. Això és el que tenim preparat pel proper dia 29 de…,
  • És alliberador deixar anar 🙏🏻,
  • RT : Soc molt de mantenir la meva gent, però potser hauríem de deixar que se’ns allunyi qui es vol allunyar de nosaltres. Potser…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top