Invent

Calbet creix al mercat català


La cadena catalana d’electrodomèstics inaugura el seu 36è punt de venda a Olot.

Calbet Electrodomèstics ha obert un nou punt de venda de 350m2 a la ciutat d’Olot, el cinquè que la cadena té a la província de Girona, on també està present a Puigcerdà, Figueres, Blanes, i a la mateixa capital.

Les botigues Calbet són totes pròpies i es troben situades a trama urbana, obeint la filosofia de l’empresa d’oferir un servei de proximitat als seus clients.

En un sector que s’ha vist fortament afectat per la crisi i l’esclat de la bombolla immobiliària, Calbet Electrodomèstics ha sabut reinventar-se. Fa uns anys va posar en pràctica una política d’austeritat que els ha portat a signar aliances estratègiques amb altres operadors i fabricants del sector per externalitzar el magatzem, i potenciar així el seu punt fort: l’assessorament personalitzat i el coneixement dels últims productes del mercat.

Els productes estrella de Calbet són els frigorífics, les rentadores i els televisors. Segons el seu director general, Joan Carles Calbet, “cada llar té unes necessitats d’equipament diferents i segons el seu ús, nosaltres sempre aconsellem aquells aparells que garanteixin durabilitat i major eficiència energètica.”

Calbet té un ferm compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. És una de les empreses del sector que més residus d’electrodomèstics recull i gestiona. En 2016 la xifra de residus gestionats per la cadena va superar les 500 Tones. Calbet garanteix una gestió correcte del reciclatge dels vells electrodomèstics a través de gestors de residus homologats per la fundació Ecolec i l’Agència Catalana de Residus.

Més sobre Calbet Electrodomèstics
L’empresa familiar catalana, amb seu a Viladecans, va ser fundada el 1951 i actualment està en mans de la tercera generació. Calbet Electrodomèstics disposa d’una xarxa de 36 punts de venda a Catalunya i Balears, i compta amb una plantilla de 110 treballadors.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

  • RT : El palacete de 'La Sombra del Viento' será un hotel vía @expansioncom,
  • RT : Cuando mis padres me dijeron ayer que irían a la protesta de pensionistas, les comenté: 'Pues no se ve gran movimiento e…,
  • RT : La gente nos pregunta ¿cómo podéis ver si un piso “patito feo” se va a convertir en un “cisne”? La respuesta es sencil…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top