Invent

Dormity.com inaugura la seva cinquena botiga a Barcelona


Amb aquest nou establiment la cadena catalana especialitzada en matalassos i productes per al descans fundada al 2009 suma ja 15 botigues, 14 a Catalunya i un a Alacant.

El pla d’expansió 2012-2014 de Dormity.com contempla l’obertura de 4 punts de venda a l’any.

La nova botiga Dormity.com està ubicada al carrer Via Augusta 195 (cantonada amb carrer Calvet) i compta amb una superfície de venda de 250m2 on es poden trobar tot tipus d’articles per al descans acuradament seleccionats per professionals fisioterapeutes i assessorats per un equip d’experts en matèria de descans que prescriuen els equipaments més òptims en funció de les necesistats de cada client.

La marca Dormity.com està present a Barcelona (Barcelona ciutat (5), Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, Mataró, Esparreguera, Hospitalet de Llobregat) Girona i Alacant, i també ven els seus productes per tota la península a través de www.Dormity.com.

L’empresa aposta per seguir ampliant, amb el mateix ritme de creixement, el seu nombre d’establiments amb botigues pròpies i franquiciades per la resta del territori espanyol. Recentment ha fet el salt a la comunitat valenciana i té prevista una darrera inauguració de botiga pròpia abans de finals d’any a Sabadell.

Dormity.com ofereix una àmplia gamma d’articles de producció nacional i de diverses marques, d’entre elles Somnika, la marca pròpia de la cadena, creada amb la voluntat d’assegurar la màxima qualitat al preu mínim garantit.

Dormity.com, amb una previsió de facturació de 5M€ aquest 2012, aposta per fer front a un doble compromís social: la creació de nous llocs de treball en la conjuntura actual i la millora de la qualitat del descans dels seus clients.

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top