Invent

Dormity.com se suma a Comertia


La cadena catalana de botigues Dormity.com té catorze punts de venda i té previst acabar l’any 2012 amb 16. S’ha incorporat a Comertia per a compartir i aprendre d’altres experiències de retail.

La marca Dormity.com està present a Barcelona (Barcelona ciutat, Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, Mataró, Esparreguera, Hospitalet de Llobregat) Girona i Alacant. La cadena té 16 anys de vida i des de 2009 ha crescut amb bon ritme, obrint entre 3 i 4 punts de venda anuals. A més, l’empresa aposta per seguir ampliant, amb el mateix ritme de creixement, el seu nombre d’establiments amb botigues pròpies i franquiciades per la resta del territori espanyol. Recentment ha fet el salt a la comunitat valenciana i té previst dues inauguracions més fins a finals d’any: Via Augusta de Barcelona i Sabadell. També ven els seus productes per tota la península a través de www.Dormity.com i sempre oferint el servei immediat, entregant amb el mínim temps possible al domicili del client.

“Si ens passem un terç de la nostra vida dormint, l’elecció d’un matalàs no pot fer-se amb pressa i sense reflexió”. Per al fundador de Dormity.com, David Sánchez, en matèria de descans un model de matalàs no es pot triar només per moda (làtex, viscoelàstica,…) o per estètica. Per aquest motiu, tant a les seves botigues físiques com a la botiga online ofereixen tot tipus d’articles per al descans que compten amb l’assessorament d’experts i d’un equip de fisioterapeutes que prescriuen els equipaments més òptims en funció de les necessitats de cada client.

Les botigues Dormity.com estan situades en les millors zones comercials de les principals poblacions, oferint una àmplia gamma de productes de producció nacional i de diverses marques, entre elles Somnika (marca comercialitzadora dels articles desarrollats per Dormity), assegurant així la màxima qualitat al preu mínim garantit. La cadena té 40 treballadors en plantilla i té previst acabar l’any amb 5 persones més i una previsió de facturació de 5M€ aquest 2012.

La incorporació a Comertia és per a Dormity.com una via per a compartir amb la resta d’empresaris associats aquells problemes i oportunitats en retail, i per a Comertia significa la inclusió d’una empresa familiar amb vocació de continuïtat, amb un concepte de retail ben treballat i amb una marca de llarg recorregut.

Comertia agrupa cinquanta nou empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda per tot el territori espanyol, factura 5.000M€ anualment, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,
  • RT : Quin producte nou crearies amb la persona que tens al costat? Així vam fer networking amb l' Elisenda Porras @rosermant…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top