Invent

El 43% dels socis de Comertia estima que les vendes per Reis seran iguals que l’any passat


L’Indicador de retail Comertia per aquest mes de desembre ha situat les vendes al 0’1% respecte el mateix mes de l’any anterior, i el 48% dels socis de Comertia afirma que aquesta campanya de Nadal ha estat pitjor que la de l’any passat.

El consum segueix estancat. Aquesta campanya de Nadal, la majoria dels socis de Comertia ha enregistrat un tiquet mig més baix i unes vendes concentrades els últims dies. En general, els socis de Comertia coincideixen en afirmar que el consum és moderat, i que els consumidors han prioritzat regals útils per sobre d’altres més lúdics o prescindibles.

En aquest mes de desembre el 41% de les empreses Comertia ha viscut un descens de vendes, el 39% ha incrementat i el 20% les ha mantingut igual. El 57% dels enquestats ha opinat que les previsions de vendes pel mes de gener seran semblants a les d’aquest mes de desembre, mentre que un 27% dels socis opina que aniran millor enfront d’un 16% que ha manifestat que aniran pitjor.

El 23% dels socis de Comertia ha afirmat que les vendes per aquesta campanya de Nadal han estat millors que l’any passat, enfront del 30% que han dit que igual, i el 48% que ha valorat com a pitjors que 2010. Per aquesta setmana de Reis, el 16% dels socis de Comertia estima que les vendes milloraran; el 43% creu que es mantindran igual i el 41% preveu que vagin pitjor.

El 66% de les empreses Comertia ha mantingut la seva plantilla aquest mes de desembre; el 20% l’ha incrementat i el 14% l’ha reduït. Quant a la previsió d’ocupació, de cara al mes de gener, el 59% de les empreses Comertia té previst antenir la seva plantilla de treballadors i un 30% té previst incrementar-la.

Finalment, en el que portem d’any, Comertia ha registrat un total de 107 noves obertures.

L’Indicador de Retail Comertia és un informe mensual que ha de servir com a diagnòstic a curt, mig i llarg termini, sobre la realitat del sector en tres aspectes clau per a la mostra d’empreses representada: personal, nº establiments i vendes (total i a superfície comparable). Els propietaris de Comertia accedeixen fàcilment a l’enquesta que reben per correu electrònic i, ja sigui a través d’ordinador o dispositiu mòbil, omplen còmoda i ràpidament les dades obtenint les respostes al moment.

Comertia agrupa cinquanta sis empreses de retail, que sumen al voltant de 4.200 punts de venda per tot el territori espanyol, factura 4.300M€ anualment, i dóna feina de forma directa a més de 40.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top