Invent

Les òptiques Cottet lliuraran a la ONG Ocularis unes ulleres graduades per cada visita a les seves botigues


La companyia catalana Cottet va iniciar el passat mes de setembre la seva col·laboració solidària amb la ONG Ocularis, associació dedicada al camp de la salut ocular a l’Àfrica Subsahariana.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut, el proper 11 d’octubre, la cadena d’òptiques Cottet vol convidar als seus clients a col·laborar en la seva acció solidària, donant un parell d’ulleres graduades a la ONG Ocularis per cada client vagi a fer-se la revisói de la vista a alguna botiga.

Les ulleres graduades es destinaran a Mozambique, país que disposa de 8 oftalmòlegs nadius per atendre a 24 milions d’habitants, quan a Espanya tenim més de 4.000 per a 47 milions de persones.

Amb aquesta col·laboració, l’empresa Cottet vol expressar el seu compromís amb la salut visual i a la vegada, contribuir a aportar salut visual a la gent que li manca. Per aquest motiu, al llarg de tot el dijous 11 d’octubre, les botigues Cottet faran revisions de graduació gratuites a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la donació que realitzarà Cottet a la ONG Ocularis. Sumant les seves 50 botigues, Cottet espera poder fer entrega d’un total de 500 ulleres graduades.

La primera col·laboració de Cottet amb Ocularis es va fer també a Mozambique i va consistir en l’enviament de 40 montures + vidres graduats completament gratuit. Aquesta cooperació es va realitzar en una de les regions més pobres del país (Xai-Xai), on més d’1 milió de persones no disposen del servei d’oftalmologia. OCULARIS és l’encarregada d’enviar les ftxes de les receptes a l’òptica Cottet per a que des d’aquí preparin el material per al seu enviament.

OCULARIS és una associació mèdica humanitària de cooperació al desenvolupament que actua a l’Àfrica Subsahariana. Es centra en la formació en el camp de la salut ocular formant a oftalmòlegs, òptics i protèsics. Aporten docència i coneixement pràctic en el seu propi país, per així poder ajudar-los a ser els futurs professionals i docents, i a la vegada millorar la salut ocualr de tota la població.

Més sobre Cottet
Cottet és una empresa familiar fundada per Constantino Cottet a Barcelona l’any 1902. La seva primera botiga situada en l’avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona és avui la “boutique insígnia” de la companyia. Grup Cottet compta amb un total de 50 punts de venda a tot el territori nacional.

Més informació: www.cottet.es

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top