Invent

Les vendes de Comertia cauen fins al -3’8% al setembre


Els efectes de l’IVA i un calendari comercial desfavorable respecte l’any passat (2 dies menys) frenen el consum aquest mes de setembre.

Després del repunt de vendes el passat mes d’agost, atribuït principalment a l’avançament de les compres de determinats productes per la imminent pujada de l’IVA, aquest mes de setembre ha donat mostra d’un clar retrocés en les compres que perfila debilitat en el consum i preocupació per fer front l’últim trimestre. L’impacte de la pujada de l’IVA ha provocat que un 58% de les empreses redueixi el seu marge, tot i que un 40% l’ha pogut mantenirel 69% de les empreses Comertia ha patit descens en les vendes, el 7% s’ha mantingut igual i només un 24% de les empreses ha incrementat.

Pel 33% dels socis la previsió de vendes pel mes d’octubre serà pitjor, i un percentatge similar (43%) ha manifestat que aniran igual. Només un 24% dels socis s’ha mostrat optimista al respecte.

Malgrat els resultats en vendes, el 79% de les empreses adherides a Comertia ha mantingut estable la seva plantilla, i un 10% més l’ha incrementat. Comertia ha obert aquest mes de setembre 6 nous establiments.

L’Indicador de Retail Comertia és un informe mensual real que vol servir com a diagnòstic a curt, mig i llarg termini, sobre la realitat del sector en tres aspectes clau per a la mostra d’empreses representada: personal, nº establiments i vendes.

Comertia agrupa cinquanta nou empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda per tot el territori espanyol, factura 5.000M€ anualment, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

Comments are closed.

  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,
  • RT : Quin producte nou crearies amb la persona que tens al costat? Així vam fer networking amb l' Elisenda Porras @rosermant…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top