Invent

Les vendes de Comertia han pujat un 1’6%


L’Indicador de retail Comertia per aquest mes de gener ha assenyalat un consum moderadament positiu, amb unes vendes que es situen a l’1’6% respecte el mateix mes de l’any anterior.

Tot i que de forma moderada, el consum s’ha vist incrementat aquest mes de gener per l’efecte rebaixes, compensant una mica el baix consum registrat al desembre, tot i això estem un punt per sota de les vendes de 2011 respecte l’any anterior (2’6%).

En aquest primer mes de 2012, el 56% de les empreses Comertia ha tingut increment en les seves vendes, enfront un 38% que ha patit un descens i un 7’7% d’empreses que s’ha mantingut igual. Les previsions pel proper mes són conservadores tirant a pessimistes, amb un 65% dels enquestats que opina que les vendes pel mes de febrer seran semblants a aquest i un 27,5% que ha manifestat que aniran pitjor; només un 7’5% dels socis opina que aniran millor.

Per aquest mes de gener el 35% de les empreses Comertia ha incrementat la seva plantilla, i només un 2’5% l’ha reduït. El 62’5% de les empreses Comertia restants ha mantingut la seva plantilla aquest mes de gener.

L’Indicador de Retail Comertia és un informe mensual que ha de servir com a diagnòstic a curt, mig i llarg termini, sobre la realitat del sector en tres aspectes clau per a la mostra d’empreses representada: personal, nº establiments i vendes (total i a superfície comparable). Els propietaris de Comertia accedeixen fàcilment a l’enquesta que reben per correu electrònic i, ja sigui a través d’ordinador o dispositiu mòbil, omplen còmoda i ràpidament les dades obtenint les respostes al moment.

Comertia agrupa cinquanta vuit empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda per tot el territori espanyol, factura 5.000M€ anualment, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top