Invent

Les vendes de Comertia han pujat un 2’9% respecte el mateix mes de l’any anterior


Aquest primer trimestre de 2012 l’evolució en vendes està sent moderadament positiva, amb una baixada al febrer i un repunt positiu el mes de març generat per la bona climatologia.

El 78% de les empreses Comertia ha mantingut intacte la seva plantilla i el 17% l’ha incrementat aquest mes de març.

L’inici de temporada amb bona climatologia ha animat les vendes de determinats sectors, si bé des de Comertia l’opinió és que els indicadors no estan assolint els nivells esperats i segueix persistint molta atonia i prudència en el consum.

El 63% de les empreses Comertia ha incrementat vendes aquest mes de març, el 12% s’ha mantingut igual, i el 25% ha patit decrements.

Quant a la resposta sobre la previsió de vendes pel mes següent ha estat que serà millor per un 20% dels enquestats, igual pel 50% i pitjor pel 30% de la mostra.

Respecte a l’ocupació a Comertia, el 78% de les empreses mantenen la seva plantilla, el 17% l’han incrementat i només el 5% l’han reduït. Tot i la propera Setmana Santa, la tendència d’ocupació de cara al mes d’abril és mantenir la plantilla igual pel 78% dels socis.

El 64% de les empreses diu que l’absentisme durant aquest primer trimestre ha estat igual que el mateix trimestre de l’any anterior, i un 33% de les empreses ha dit que ha estat menor.

Aquest mes de març, Comertia ha obert 5 nous establiments.

L’Indicador de Retail Comertia és un informe mensual que serveix com a diagnòstic a curt, mig i llarg termini, sobre la realitat del sector en tres aspectes clau per a la mostra d’empreses representada: personal, nº establiments i vendes (total i a superfície comparable). Els propietaris de Comertia accedeixen fàcilment a l’enquesta que reben per correu electrònic i, ja sigui a través d’ordinador o dispositiu mòbil, omplen còmoda i ràpidament les dades obtenint les respostes al moment.

Comertia agrupa cinquanta set empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda repartits per tot el territori espanyol, factura uns 5.000M€ anuals, i dóna feina de forma directa a 42.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top