Invent

Les vendes de Comertia se situen al 0’6%


L’Indicador de retail Comertia per aquest mes de febrer ha baixat un punt respecte el mes de gener situant les vendes al 0’6% respecte el mateix mes de l’any anterior

Pel 75% dels enquestats el marge previst per aquest any 2012 serà igual o millor que el de 2011. Segons el president de Comertia, “els marges de les empreses associades en global s’estan mantenint gràcies a la proposta de valor diferencial de les marques de Comertia que permeten no limitar-se a l’orientació a preu.”

Els propietaris de les cadenes de Comertia reconeixen un gran esforç per la millora de la gestió dels punts de venda, amb tot assenyalen que el consumidor nacional està en moments baixos.

Aquest mes de febrer, el 42% de les empreses Comertia ha millorat les seves vendes, enfront un 38% que ha patit un descens i un 7% d’empreses que s’ha mantingut igual. Les previsions pel proper mes continuen sent conservadores tirant a pessimistes, amb un 48% dels enquestats que opina que les vendes el mes de març seran semblants a aquest i un 33% que ha manifestat que aniran pitjor; només un 8% dels socis opina que aniran millor.

Per aquest mes de febrer el 26% de les empreses Comertia ha incrementat la seva plantilla, i el 5% l’ha reduït. El 69% de les empreses Comertia restants ha mantingut la seva plantilla aquest mes i el 67% també espera mantenir-se igual el proper mes de març.

Els socis de Comertia han obert aquest mes de febrer 9 establiments.

L’Indicador de Retail Comertia és un informe mensual que ha de servir com a diagnòstic a curt, mig i llarg termini, sobre la realitat del sector en tres aspectes clau per a la mostra d’empreses representada: personal, nº establiments i vendes (total i a superfície comparable). Els propietaris de Comertia accedeixen fàcilment a l’enquesta que reben per correu electrònic i, ja sigui a través d’ordinador o dispositiu mòbil, omplen còmoda i ràpidament les dades obtenint les respostes al moment.

Comertia agrupa cinquanta vuit empreses de retail, que sumen al voltant de 4.800 punts de venda per tot el territori espanyol, factura 5.000M€ anualment, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,
  • RT : Quin producte nou crearies amb la persona que tens al costat? Així vam fer networking amb l' Elisenda Porras @rosermant…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top