Invent

L’òptica Cottet de Terrassa celebra la seva majoria d’edat amb una reforma integral


Grup Cottet inverteix 250.000€ en reformar la botiga Cottet Òptics de Terrassa que celebra aquest 2011 el seu 18è aniversari.

L’òptica Cottet situada al nucli antic de Terrassa, a la Plaça Vella número 9, cantonada amb el carrer Font Vella, es va obrir l’any 1993 i ha estat sempre oberta al públic fins el passat juliol, que va tancar les seves portes per a sotmetre’s a una renovació integral de les seves instal•lacions i equipament tècnic que ha suposat la modernització de la seva imatge i la millora dels espais d’atenció de cada servei que ofereix el centre d’òptica i àudiologia. La remodelació, valorada en 250.000€, ha significat l’ampliació de la superfície comercial de dues a tres plantes (sòtan, planta baixa i primer pis) amb la instal•lació d’un ascensor interior per a facilitar l’acessibilitat.

La reforma s’ha dut a terme atenent a criteris de millora del servei al seus clients, els quals, durant el temps que ha durat la reforma, han estat atesos provisionalment a la botiga Cottet Sol, que es troba uns metres més endavant, al carrer Font Vella 19. Aquesta millora dels serveis del centre es veu materialitzada tant a l’espai d’òptica com al d’audiologia. Ambdós especialitats disposen ara a Terrassa dels darrers equipaments tècnics per assolir la máxima precisió en el diagnòstic i adaptació de les millors solucions visuals i auditives per atendre les necessitats específiques de cada client.

L’òptica Cottet de Terrassa té 150m2 de superfície comercial i en ella hi treballen quatre persones, la directora de la botiga, dos òptics-optometristes i un audioprotessista.

Grup Cottet ha obert 3 establiments físics aquest 2011. Un centre Cottet Àudio a Mataró, i dos botigues Cottet Sol a aeroports, una a l’amplicació d’Alacant i l’altra a la T-1 de Madrid. També recentment va obrir la seva botiga on line d’ulleres de sol dins de la seva web corporativa www.cottet.es, un espai web que dóna mostra de l’especialització i coneixement del producte d’aquesta empresa centenària a través d’un dels catàlegs d’ulleres de sol més ampli que es pot trobar avui a internet, amb models per a practicar tot tipus d’esports, marques per anar a l’última moda, i també els dissenys de tota la vida, sempre amb una excel•lent relació qualitat-preu i ofertes de molt bon veure.

Entre reformes i inversions, Grup Cottet ha invertit aquest any 650.000€ i la previsió per aquest 2011 és consolidar els 30M€ de facturació.

Més sobre Cottet
Cottet és una empresa familiar fundada per Constantino Cottet a Barcelona el 1902. La seva primera botiga situada a Portal de l’Àngel de Barcelona és avui la “boutique insígnia” de la companyia. Grup Cottet compta amb un total de 50 punts de venda a tot el territori nacional.

Més informació: www.cottet.es

Comments are closed.

  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,
  • RT : Quin producte nou crearies amb la persona que tens al costat? Així vam fer networking amb l' Elisenda Porras @rosermant…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top