Invent

Miquel Alimentació i El Taller s’adhereixen a Comertia


La cadena alimentària de distribució és la primera empresa gironina que s’incorpora a Comertia i disposa de 700 establiments.

El Taller és una cadena de retail barcelonina que compta amb 19 punts de venda i es dedica a la venda de complements de bijuteria.

Miquel Alimentació Grup és la primera empresa majorista d’Espanya del sector de la distribució alimentària i compta amb diferents àrees de negoci: Cash&Carry, Línia Majorista Supermercats propis i franquiciats, Food Service i una àrea d’importació i exportació. Mitjançant aquestes àrees de negoci, Miquel Alimentació Grup comercialitza prop de 17.000 referències i és, alhora, el majorista d’Espanya amb la cartera més àmplia de productes propis: comercialitza més de 1.650 referències entre alimentació en general, productes frescos, congelats, drogueria, perfumeria i basar. La divisió per àrees de negoci, converteix a la companyia en una empresa amb múltiples possibilitats de desenvolupament i servei, i aquesta diversificació justament és l’arma que estan utilitzant per combatre la crisi.

Miquel Alimentació es fundà a Figueres (Alt Empordà) el 1925 amb una botiga de venda al major de fruita i cereals i, des de llavors, l’evolució d’aquesta empresa familiar l’ha portat actualment a tenir 3.500 treballadors, 700 punts de venda i presència arreu d’Espanya, Europa, Latinoamèrica, Nord d’Àfrica i Àsia. Miquel Alimentació va tancar 2010 amb una facturació de 960 milions d’euros,
i de cara a 2012 preveuen invertir 64 milions d’euros en l’adquisició d’empreses.

Per la seva banda, la primera botiga «El Taller» s’inaugurà la seva primera botiga al Passeig de Gracia (Bulevard Rosa) el 2003 per oferir un gran repertori de complements i abaloris per a la creació de dissenys únics i originals en bijuteria. Disposen de més de 5.000 referències de producte (fils, cadenes, fornitures,…) per a que els clients puguin triar i remenar fins a trobar el disseny exclusiu que més els encaixi.

Amb només 9 anys de vida, l’empresa de patrimoni català, ha anat obrint botigues per tota Espanya i Itàlia, tant a centre comercial com a carrer, i l’objectiu de la cadena per aquest 2012 és l’expansió internacional amb l’obertura d’una primera botiga a Kuwait i l’explotació de noves línies de negoci. Actualment compten amb 70 treballadors i han tancat 2011 amb una facturació de 3,5
milions d’euros.

Ambdós cadenes de retail han decidit adherir-se a Comertia amb la voluntat d’intercanviar oportunitats i experiències que contribueixin a la millora dels seus comptes d’explotació i a la  millora en general dels seus negocis de retail.

Comertia agrupa cinquanta vuit empreses de retail, que sumen al voltant de 4.300 punts de venda, té un facturació anual de 5.000M€, i dóna feina de forma directa a més de 42.000 persones.

Veure nota de premsa »

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top