Invent

Neix el portal català de la franquícia: Franquícies.cat


Franquícies.cat neix per a posar en contacte emprenedors catalans amb marques franquiciadores interessades en expandir-se en el territori català.

Segons l’informe “La Franquícia a Espanya 2016” (AEF), Catalunya és la segona comunitat autònoma amb més volum d’ensenyes de franquícia (302), només per sota de Madrid.

Pel que fa al nombre d’establiments operatius que les centrals catalanes tenen oberts per tot el territori cartalà, la xifra actual es de 19.502, el que significa el 29,6% dels 65.810 locals que comptabilitza la totalitat d’aquest model de negoci a Espanya.

El sector franquícia no ha deixat de créixer al nostre país en l’última dècada i és un dels actuals motors en la creació d’empreses i d’ocupació. Amb aquesta realitat, Franquícies.cat neix com una branca de la consultoria de retail J3B3, per a posar en contacte franquícies amb emprenedors interessats en aquest model d’emprenedoria o autoocupació.

Segons Jordi Bacaria, impulsor del projecte, “una empresa que es vol expandir necessita un emprenedor que es conegui molt bé la zona i que treballi bé la marca, d’aquesta manera arribarà molt més enllà que la cadena, treballant de forma autònoma en un model que està provat i és fàcilment reproduïble.”

L’objectiu del projecte Franquícies.cat és facilitar la presa de contacte entre emprenedors i marques franquiciadores, oferint-los assessorament professional i informació detallada de cada ensenya, per a que els potencials franquiciats puguin valorar i comparar còmodament i sense compromís, les condicions de cada negoci i els sectors d’activitat que s’ofereixen.

El portal Franquícies.cat facilita a l’hora a les marques franquiciadores la possibilitat d’expandir-se i descobrir nous emplaçaments a ciutats i entorns comercials més enllà de Barcelona, com ara Granollers, Sabadell, Terrassa, Girona, Lleida, etc., que ofereixen menys competència i garanteixen una millor rendibilitat a curt termini als seus franquiciats.

Franquícies.cat és també una bona eina de suport i informació per aquells ajuntaments que volen fomentar el desenvolupament econòmic local, contribuint a l’ocupació de locals buits i a la reducció de l’atur. El primer portal català de franquícies neix amb la vocació de ser un lloc web de confiança per a nous emprenedors, impulsant el desenvolupament del sector franquícia i afavorint l’emprenedoria amb el mínim risc.

En aquesta línia, Franquícies.cat col·labora conjuntament amb l’Associació Catalana de la Franquícia (ACF) per a la millora dels serveis a les marques franquiciadores associades i per a l’optimització de la seva expansió a Catalunya.

Per a més informació, podeu visitar el portal web: www.franquicies.cat.

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top