Invent

Nova obertura Cottet Sol a la T2 de l’aeroport de Barcelona


Grup Cottet, empresa dedicada a la salut visual i auditiva dels seus clients que suma un total de 50 botigues a tota Espanya comptant òptiques, ulleres de sol i centres auditius, ha inaugurat a la Terminal 2 de l’Aeroport de Barcelona una nova botiga d’ulleres de sol, complements òptics i rellotges.

Sota la marca Cottet Sol, aquesta nova botiga de 60m2 està ubicada a la M3 i compta amb una àmplia gamma de marques de moda tan exclusives com Michael Kors o Tom Ford, elegants com Persol, Marc Jacobs, Prada o Ray Ban; o tècnic-esportives com Oakley, Maui Jim, o Tag Heur que seran, sense cap mena de dubte, el segell distintiu d’aquest establiment.

Grup Cottet ha canviat també el format i la ubicació del seu establiment Cottet Sol de la T1 que fins ara estava a l’inici del passadís de la zona d’embarcament, convertint-lo en un kiosc que està situat entre les portes B29/B31 i B33/B35. Aquest format kiosc de Cottet Sol està plantejat per complir les exigències d’una zona molt més transitada per un client amb més pressa.

En els darrers anys, la cadena Cottet ha reforçat la seva presència a aeroports i compta ja amb 8 botigues als aeroports espanyols amb més tràfic de passatgers: Barcelona, Madrid, Málaga i Alacant. Amb aquesta darrera obertura, l’empresa fundada el 1902 reafirma la seva aposta d’estar al costat dels seus clients més viatgers per a brindar-los un major i millor servei, i a la vegada oferir un assortit especialitzat i curosament seleccionat pel turista de classe mitja, mitja alta i alta.

Més sobre Cottet
Cottet és una empresa familiar fundada per Constantino Cottet a Barcelona el 1902. La seva primera botiga situada a l’avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona és avui la “boutique insígnia” de la companyia. Grup Cottet compta amb 50 punts de venda a tot el territori espanyol.

Més informació: www.cottet.es

Comments are closed.

  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,
  • RT : Quin producte nou crearies amb la persona que tens al costat? Així vam fer networking amb l' Elisenda Porras @rosermant…,
  • RT : Who Is Who. Com el joc de taula. Conèixer l'altre. I fer networking. Això és el que tenim preparat pel proper dia 29 de…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top