Invent

Un 35% dels visitants que entra a les botigues acaba comprant


L’‘Informe Global del comportament del consumidor 2015’ elaborat per TC Group Solutions revela que a Barcelona i Madrid, el 35% de les persones que entren en els comerços acaben convertint-se en clients.

No obstant això, aquesta xifra, que a Madrid significa el 3,3% de la seva xifra mitjana de vianants, a Barcelona arriba fins al 6,4%.

Madrid i Barcelona guanyen atractiu a Europa entre els retailers. A escala europea, la capital espanyola ocupa la posició número 5 entre les destinacions més atractives pels grups de distribució, mentre que Barcelona se situa en el lloc 8.

Segons l’Informe Global del comportament del consumidor 2015′ elaborat per TC Group Solutions, en aquestes dues capitals europees, un 35% dels visitants que entren a les botigues acaben comprant.

Les plataformes de comerç electrònic i les noves tecnologies estan provocant un canvi estructural en el sector del retail que provoca que es dispari la demanda en les «ubicacions adequades».

Segons aquesta anàlisi de TC Group Solutions, empresa líder en el desenvolupament de tot tipus de solucions per recopilar, emmagatzemar, tractar i analitzar el BIG DATA dins i fora dels establiments comercials, els carrers comercials de Barcelona van registrar el 2015 una mitjana de 5.626 vianants diaris, dels quals un 18,56% (1.044 persones / dia) van entrar en algun comerç amb intenció de compra, i el 34,5% (360 persones / dia) van comprar algun producte.

A Madrid, on la mitjana diària de vianants que passegen pels seus carrers comercials el 2015 va ser de 4.800 persones, només un 9,5% (456 persones / dia) es van decidir a entrar a alguna botiga, i únicament un 35% (160 persones / dia) va efectuar una compra.

Això ens porta a la conclusió que, el 2015, el 3,3% dels transeünts dels carrers comercials de Madrid van acabar sent compradors reals, enfront del 6,4% que ho van ser a la capital catalana.

Aquestes són algunes de les conclusions que s’extreuen de l‘»Informe del comportament del consumidor 2015″ elaborat per TC Group Solutions i realitzat a través de càlculs agregats de Big Data a partir dels milers de dades que s’obtenen diàriament dels més de 10.000 sensors que la companyia té instal·lats en més de 20 països arreu del món.

Més sobre TC Group Solutions
Nascuda com T-Cuento Solucions en 2007, avui TC Group Solutions és líder en el desenvolupament de tot tipus de solucions per recopilar, emmagatzemar, tractar i analitzar el BIG DATA que interacciona amb les organitzacions de Retail.

Després de la seva entrada a París el 2011, TC Group Solutions afegeix en 2015 dues noves societats al grup: T-Conte Itàlia a Milà i Data Retail a Bogotà.

Avui, TC Group Solutions està present en més de 20 països de 4 continents i compta amb més de 10.000 equips instal·lats, directament o a través de distribuïdors exclusius de confiança.

www.tcgroupsolutions.com

Comments are closed.

  • RT : Que trist és passejar pels carrers sense la vida de les botigues, dels bars i dels restaurants que transmeten llum, al…,
  • coincide con mis 10 años de ! Esto hay que celebrarlo!! 🔝♥️😃 ,
  • RT : 6 día ! Hoy salía en el puesto 47 después de una penalización... mucho polvo pero e podido remontar ..mañana día de desca…,

Contáctenos

Estamos a su disposición

Scroll to top